Hogyan kössünk be egy mosógépet? Íme a lépések.

Először is a mosógép kibontásakor ügyelni kell arra, hogy az ideiglenesen, szállítás céljából a mosógép hátlapjához rögzített alkatrészeket, csöveket csavarbehajtó segítségével távolítsuk el. A szállítócsavarok eltüntetése után a végelzáródugókat kell a csavarok helyére tennünk.

Mielőtt bekötnénk a gépet, zárjuk el a főcsapot.

A mosógép mellé csomagolt, sarokcsatlakozóval ellátott, kisebb átmérőjű műanyagcső formájában beazonosíthatjuk a vízbekötőcsövet. Ezt a csövet a falon található menetes csonkra csatlakoztatjuk.

A víz elvezetését a vastagabb cső végzi. Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy beépített szifonos fali kiállás áll a rendelkezésünkre, akkor elég csak rákötnünk a vízelvezető csövet. Ha azonban ez a lehetőség nem áll fenn, akkor megfelelő méretű külső szifon segítségével csatlakoztatjuk a fali kimenetre a vízelvezető csövet.

Ha ezzel is végeztünk, figyeljünk oda a tárcsák gyári rögzítésére, engedjük ki, forgassuk meg őket.

Ha a mosógépet hálózatra csatlakoztattuk, nyissuk meg a főcsapot is, és végezzünk el egy próbamosást!

Azonban, ha nem vagyunk biztosak a dolgunkban, keressünk fel egy vízvezetékszerelő szakembert, aki pillanatok alatt rutinosan, biztonságosan beköti nekünk a mosógépet.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..