A masszázskezelést egy rövid állapotfelmérés előzi meg, ilyenkor kikérdezem a vendéget az esetleges kontraindikációkról. Miután kizártuk az ellenjavallatokat, a vendég az ágyra fekszik, és szemrevételezem, valamint betapintom izomzatát. Ezzel már megállapítom, hogy hol vannak a kritikus részek, amiket több ideig kell masszíroznom.

Maga a masszázs Baja elképzelhető, hogy fájdalmas, mivel viszonylag erős fogásokat alkalmazok annak érdekében, hogy az izomzatra hatást gyakoroljak. A test hónapokig, évekig őrizte azt a befeszült izomállapotot, amit utána 50 perc alatt kell kimasszírozni. Természetesen ehhez nem elég egy kezelés, 3-4-5 masszázsra van szükség ahhoz, hogy a vendég a hétköznapokban is érezhetően jobban érezze magát. Kezdetben hetente, majd mikor már kevésbé fáj a masszázs, lehet ritkítani a kezeléseket. A masszírozások utáni napon izomláz lehetséges.

Érdemes több vizet fogyasztani a kezelés napján, mivel a masszázs hatására a szervezet méregteleníteni szeretne és ezt csak úgy tudja megtenni, ha ki tud ürülni vizeleten keresztül. Amennyiben valaki nem iszik eleget, fejfájás és rossz közérzet lehetséges. A masszírozás hatására könnyebb lesz a mozgás, jobb lesz a közérzet, csökken a stressz, mélyebb az alvás, javul az életminőség.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..