Tavasszal egyre sürgetőbbé válik házunk, lakásunk védelmi rendszerének kiépítése rovarok ellen. A legfontosabb és legjelentősebb támadási rés a nyílászáróinkon van, éppen ezért kiemelt figyelmet kell szentelnünk nyílászáróink védelmére. Szúnyoghálóval, rovarhálóval védhetjük ablakainkat, teraszunkat, erkélyeinket is, de tehetünk szúnyoghálót ajtóra, ablakra.

Szúnyogháló bejárati ajtóra, erkélyajtóra többféle stílusban és formában létezik. A legesztétikusabb megoldást az üvegszálas, szinte láthatatlan szúnyogháló jelenti az ajtóra, így bent élvezhetjük a kinti friss levegőt, de a vérszívóknak és a többi rovarnak hatásosan megállj tudunk parancsolni akár több évig is.

Tehát, ha keresésünk középpontjában a szúnyogháló ajtóra áll, akkor például a következő típusok közül választhatunk, ügyességünknek, pénztárcánknak megfelelően. A legkedveltebb szúnyogháló ajtóra a legkönnyebben felszerelhető mágneses, önállóan is felszerelhető szúnyogháló. Választhatunk fix, alumíniumkeretes, ajtószerűen nyitható szúnyogháló ajtót is, de szóba jöhet egy eltolható variáció, esetlegesen egy pliszé szúnyogháló is ajtóra.

Kezdjünk bele időben a tervezésbe és kivitelezésbe, hogy ne keserítsék meg mindennapjainkat a kis repülő váratlan vendégek.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..