Sokszor okoz dilemmát földszinti ablakaink, esetleg teraszajtóink védelme. Egy kerítéssel körülvett családi ház esetében talán elég biztonságot nyújthat a leengedett műanyag redőny, azonban vannak helyzetek, mikor ez a megoldás biztonság szempontjából már kevésnek tűnik. Például, ha egy belső kertes társasház földszinti teraszos lakásában élünk, igazán aggódhatunk, hogy a többi lakó elővigyázatlansága miatt illetéktelenek jutnak be a közös kertbe, veszélyeztetve otthonunk biztonságát. De egy földszinti bolthelyiség esetében is dilemmát okozhat az ajtók és az ablakok védelme.

A legtöbbször jobb híján ráccsal oldjuk meg ezt a problémát. Azonban létezik kényelmesebb megoldás: Az alumínium redőny!

Klasszikus hőszigetelő és árnyékoló funkciója, valamint a változatos megjelenés lehetősége mellett az alumínium strapabíró és erős, ezt a tulajdonságát kihasználva pedig biztonságot nyújt, akár az időjárással, akár egy illetéktelen behatolóval szemben.

Az alumínium redőnyökre helyezett feltolásgátlóval elérjük, hogy ablakaink és teraszajtóink teljesen védve legyenek, hiszen lehetetlen behatolni egy ilyen védelemmel ellátott nyílászárón.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..